Selecteaza Zona:
Selecteaza Categoria:
Cauta in Anunturi:

rss feed imobiliar imobiliare facebook youtube imobiliare

Motto: In zilele noastre cea mai mare proprietate imobiliara masoara mai putin de 30 cmp si valoreaza mii de miliarde, insa cea mai mare parte a ei ramane nesalasluita. Acest loc se numeste creierul tau!(Gandesc, deci castig-Joey Reiman)

 

Ce inseamna FORCE IMOB?

F orta
O ptimism
R abdare
C omunicare
E xperienta

I ncredere
M unca
O nestitate
B OGATIA ESTE IN FIECARE DINTRE NOI!

Scrisoare pentru dumneavoastra,

Dupa mai bine de 25 de ani petrecuti in domeniul vanzarilor, am conturat un nou obiectiv. Asa s-a nascut “FORCEIMOB”. Daca vreti, este viziunea unui nou inceput.

Suntem prezenti in partea de sud a Romaniei, in municipiul Ploiesti, un oras in plina dezvoltare, o poarta de acces catre toate regiunile tarii. Veti spune ca este un moment neprielnic, de criza. Desigur, nu va contrazicem, dar am decis ca in aceste momente cand altii se plang, NOI, sa facem ceva diferit: sa actionam IMPREUNA! De ce impreuna? Pentru ca numai asa vom stabili o relatie pe termen lung, care va aduce beneficii de ambele parti.

Evident aveti nevoie de un consultant in domeniul imobiliar, sau poate prietenii, rudele, cunostintele dvs. Tocmai de aceea suntem aici, ca sa gasim cele mai bune solutii la problemele care va framanta, bazati-va pe noi ca pe un prieten de nadejde, profesionistii ce va pun la dispozitie cu seriozitate si pricepere, toate cunostintele si informatiile dobandite in ani de experienta, de munca asidua. In vanzari e foc continuu, trebuie sa fii permanent pregatit si bine informat, cu oferte competitive. Vreti sa va realizati obiectivele, planurile, vreti sa va vedeti visul cu ochii, locuinta  mult dorita, un business de succes? Lasati-ne atunci sa va dovedim ce putem si noi vom face totul pentru reusita. Suntem constienti ca numai un serviciu de calitate va va face sa  ne deschideti usa de fiecare data. Sunteti oglinda in care ne privim, bucurosi de rezultate. Munca noastra o dedicam satisfactiei dvs. Da, ati inteles bine, oferim garantie pe satisfactie! Va vom tine permanent la curent cu noutatile,cu schimbarile petrecute. Vrem sa fiti multumiti ca ne-ati ales, chiar suntem interesati si va asteptam opiniile .

Dar sa lasam vorbele si sa trecem la treaba! Cu ce va putem ajuta?

Suntem intotdeauna pentru dumneavoastra la:

Str. Barbu Delavrancea Nr. 26, Ploiesti
e-mail office@forceimob.ro
tel 0733380122

Cu sinceritate,
Echipa ForceImobAcasa | Despre Noi | Contact | Echipa | Cariere | Intrebari | Termeni si Conditii | Politica Cookie | Politica Confidentialitate| Oferte | Clienti

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului ANPC