Selecteaza Zona:
Selecteaza Categoria:
Cauta in Anunturi:

rss feed imobiliar imobiliare facebook youtube imobiliare

Vanzare imobil deosebit cu destinatie business in Ploiesti

Cod Anunt: GN010093
Zona: Ploiesti-Independentei
Pret: 790000 EURO
Actualizat la: 2019-05-07
Categorie: Vanzari-spatii-comerciale-birouri


Descriere Imobil:


Vanzare imobil deosebit in Ploiesti, zona Sud(b-dl Independentei), regim de inaltime D+P+2E+M, construit intre 1995-1998 pe un teren in suprafata de 538 mp cu deschidere la strada principala de 15 ml. Sc 1200 mp, Su 1000 mp, cu amprenta la sol de 250 mp. Structura de rezistenta este din cadre beton armat si plansee beton armat la fiecare nivel. Zidaria exterioara din BCA are pe contur 40 cm, respectiv 15 cm la interior si este din caramida. La subsol, cu intrare din curte, sunt spatii de depozitare si camera centralei in Su 36 mp. Casa scarii cu trepte din marmura face legatura intre nivele.

Demisolul cu destinatie comerciala are doua intrari: una direct din interiorul imobilului si una din strada. Finisajele moderne, aparatura profesionala si mobilierul adecvat completeaza in mod armonios spatiul dedicat unui salon de infrumusetare la standarde ridicate. Intrarea se face intr-o sala mare in care sunt receptia si salonul propriu-zis, un hol, 2 bai, un oficiu, camera amenajata cu bar si loc pentru fumat, camera cosmetic, camera manichiura, loc amenajat pentru 3 scafe pentru spalat.

Parterul: are intrare din strada si poate avea multiple intrebuintari, recomandabil pentru sediu firma, avand o suprafata generoasa cu o camera open space la intrare Su 96 mp, o bucatarie, un birou directorial 18 mp, un birou 8 mp, un birou 18 mp; mochetate si mobilate cu mobilier office.

Etajul 1 si 2 sunt identice cu exceptia ca la etajul 1 este terasa iar la etajul 2 balcon. Compartimentare: living-ul generos in forma de L Su 50 mp, are doua zone despartite printr-o treapta in forma de coada de pian cu parchet lemn stejar in zona joasa si marmura sus. La living si bucatarie este o terasa de 58 mp cu vedere stradala. Din hol se intra in 3 dormitoare din acre doua au Su 17 mp si unul 8 mp, in baia de 8 mp si in WC-ul de serviciu de 4 mp. Bucataria de 17 mp este inchisa si are legatura cu living-ul print-un ochi de geam deschis. Dormitorul mare are acces pe un balcon de 6 mp cu vedere in curtea interioara.

In spate lipita de imobil, cu acces separat, este o anexa cu amprenta la sol de 25 mp, regim de inaltime P+E cu scara interioara. Curtea este pavata, delimitand o gradina frumos amenajata cu arbori si plante ornamentale, un loc de luat masa, un gratar barbeque, o chiuveta.

Dotari: tamplarie aluminiu cu geam termopan, parchet masiv stejar, marmura, faianta, usa lemn masiv la interior, usa aluminiu cu geam termopan la exterior, panouri solare, tavan fals si corpuri de iluminat cu neoane, centrala termica, calorifere aluminiu, totul de buna calitate si bun gust. Utilitati: apa, gaze, curent electric, gaze, canalizare.

Vecinatati: B-dl Independentei, restaurant, magazine, farmacie, statie mijloace de transport in comun, sala sport, scoala, case-vile, blocuri de locuit.

Se preteaza pentru sediu firma, orice mediu de business, cladire de birouri, institutie de invatamant, sau de locuit pentru mai multe familii. Oferta merita vazuta iar pretul de vanzare este de 790000 euro discutabil pentru cei interesati. FORCE IMOB COD GN010093 
Click pe imagine pentru a mari:

Vanzare imobil deosebit cu
 destinatie business in
 Ploiesti Vanzare imobil deosebit cu
 destinatie business in
 Ploiesti Vanzare imobil deosebit cu
 destinatie business in
 Ploiesti Vanzare imobil deosebit cu
 destinatie business in
 Ploiesti Vanzare imobil deosebit cu
 destinatie business in
 Ploiesti Vanzare imobil deosebit cu
 destinatie business in
 Ploiesti Vanzare imobil deosebit cu
 destinatie business in
 Ploiesti Vanzare imobil deosebit cu
 destinatie business in
 Ploiesti Vanzare imobil deosebit cu
 destinatie business in
 Ploiesti Vanzare imobil deosebit cu
 destinatie business in
 Ploiesti

Vecinatati:

B-dl Independentei, restaurant, magazine, farmacie, statie mijloace de transport in comun, sala sport, scoala, case-vile, blocuri de locuit.

Dotari Imobil:

Acces internet: cablu
Alte spatii utile: balcon, terasa, curte, anexe.
Amenajari strazi: asfaltate, iluminat stradal.
Climatizare: aer conditionat
Contorizare: apometre, contor gaz, contor electric.
Dotari imobil: tamplarie aluminiu cu geam termopan, parchet masiv stejar, marmura, faianta, usa lemn masiv la interior, usa aluminiu cu geam termopan la exterior, panouri sola
Ferestre: tamplarie aluminiu cu geam termopan
Izolatii: exterioare
Pereti: vopsea lavabila
Podele: marmura
Sistem incalzire: Centrala pe gaze
Stare interior: totul in stare foarte buna, mobilat modern.
Usa intrare: tamplarie aluminiu cu geamuri termopan
Usi interior: lemn
Utilitati generale: apa, gaze, curent electric, canalizare.

01.Gabriela Neagu Consilier: 01.Gabriela Neagu
Functia: Director Vanzari
Tel.: 0733380122
E-mail: gabriela.neagu@forceimob.ro
Vedeti toate ofertele agentului

Contacteaza agentia.

Oferte imobiliare similare:

Nu sunt oferte similare! Vezi toate ofertele din categoria cautata.


Acasa | Despre Noi | Contact | Echipa | Cariere | Intrebari | Termeni si Conditii | Politica Cookie | Politica Confidentialitate| Oferte | Clienti

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului ANPC